Сообщение #1410298 Просмотреть на стене →

http://cherkassy-sport.com/futbol/14283-vazhlyve-povidomlennja-u-cherkasah-bude-nova-municypalna-futbolna-komanda

Тут детальніше Схоже Лашкул уже всіх заїбав Нехай вже 3.14 до Білозір'я та не морочить нікому яйця
А ми колись грали в КФК(аматорах) при Союзі почнемо з низів й нині
Черкаський Дніпро Лашкула перетворився у Славутич-2 й так не став народним Дніпром (Черкаси)-хоча кроки спочатку були
Потім власні і амбіції Лашкула поставили хрест на всьому -громада не витримала й не захотіла утримувати його "проект"
#Черкаси
Коли планується створення такого клубу?
– Ми розуміємо, що відтягувати нікуди, тож наступного тижня відбудеться розширена нарада з приводу цього питання. Також ми зберемо інформацію з Херсона, Франківська, Хмельницького та інших міст, де вже створено муніципальні клуби. Ми маємо врахувати всі ускладнення у цьому процесі. Маємо створити футбольну команду, що матиме важливіше значення, аніж мали «Славутич» та «Черкаський Дніпро». Новий клуб, насамперед, має виконувати функцію соціального ліфта для вихованців місцевих спортивних шкіл.

– Над назвою спортивного клубу вже думали?
– Так на нашу думку найкращим варіантом буде, якщо команди виступатимуть під улюбленою назвою «Дніпро» (Черкаси). Знаєте, якщо команди клубу виступатимуть під одним брендом, це може додатково привабити інвесторів, які матимуть змогу стати генеральним чи офіційним партнером клубу.
 
Последние новости
Лідер другої ліги підписав вихованця "Шахтаря" та "Динамо" Дмитрий Михайленко: «Михавко выделяется своей мощью. Пономаренко? Думаю, Шовковский даст ему шанс» "Він в будь який момент може підставити": Олексiй Михайличенко розповів, чому Родрігеса вигнали з "Динамо" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Ментально Пономаренко готовий грати в основі "Динамо". Шовковський розуміє його потенціал і дасть йому шанс" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Крістіан Шевченко швидкий, вибуховий навіть часом. Індивідуальна майстерність в нього також присутня" Сергей Серебренников: «Ребров на данный момент лучший тренер Украины» "Динамо" - в топ-10 світового рейтингу за підписанням молодих гравців в останні 5 сезонів Джерело: "Х'юстон Динамо" запропонував $3 млн за форварда "Шахтаря" Бомбардири збірної України: Яремчук упритул наблизився до Реброва Мирон МАРКЕВИЧ: "Яремчук — більш різноплановий нападник, ніж Довбик"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%