Сообщение #1409932 Просмотреть на стене →

Наприклад, під час Євро-2016, коли він працював поряд з великими діячами, такими як Руд Гулліт, Марсель Десайлі, Луїс Фернандес та Крістіан Вієрі, кожного разу, коли я входив до зеленого приміщення, щоб перевірити їх, завжди Wenger крутив нитки та розповідав жарти Кожного дня, коли ми закінчили шоу з футбольної олімпіадою, Венгер був настільки ж конкурентоспроможним і грайливий, як і інші шанувальники, навіть приєднуючись до урочистостей зі студійною аудиторією та провідними мексиканськими хвилями. Останніми днями хвилі полягали в тому, щоб прощатися і прощатися. Вибухи тепла в "Арсеналі", а також в "Олд Траффорд" і "Хаддерсфілді" перемістилися на 68-річного віку.

Арсен Венгер
Арсен Венгер був торкнувся прийому, який він отримав від суперників фанатів у своїх фінальних матчах. "У мене є враження, що люди хочуть вітати мого довголіття, мою вірність моєму клубу і, можливо, ідеї про футбол, які я завжди намагався захищати". Фотографія: Адріан Денніс / AFP / Getty Images
"Це було дуже зворушливе побачити," говорить Венгер. "Це був дивний період - перехід від суперечки до одностайності всього за кілька днів. Дивно, але дуже приємно теж. Я маю враження, що люди хотіли вітати мого довголіття, мою вірність моєму клубу і, можливо, ідеї про футбол, я завжди намагався захищати. Я вважаю це знаком визнання загальної прихильності, яку я завжди мав на увагу до цінностей, які я люблю - бажання грати в динамічний, атакувати футбол з певною ідеєю про те, як це зробити.(с)
#історіясвітовогофутболу
#АПЛ
 
Последние новости
Дмитрий Михайленко: «Михавко выделяется своей мощью. Пономаренко? Думаю, Шовковский даст ему шанс» "Він в будь який момент може підставити": Олексiй Михайличенко розповів, чому Родрігеса вигнали з "Динамо" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Ментально Пономаренко готовий грати в основі "Динамо". Шовковський розуміє його потенціал і дасть йому шанс" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Крістіан Шевченко швидкий, вибуховий навіть часом. Індивідуальна майстерність в нього також присутня" Сергей Серебренников: «Ребров на данный момент лучший тренер Украины» "Динамо" - в топ-10 світового рейтингу за підписанням молодих гравців в останні 5 сезонів Джерело: "Х'юстон Динамо" запропонував $3 млн за форварда "Шахтаря" Бомбардири збірної України: Яремчук упритул наблизився до Реброва Мирон МАРКЕВИЧ: "Яремчук — більш різноплановий нападник, ніж Довбик" Виктор Цыганков: «Эта победа — для вас, наших бойцов, которые за нас воюют. Герои не мы, герои — вы!»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%