Сообщение #1333312 Просмотреть на стене →

http://www.dynamomania.com/news/396296-oficialnoe-zayavlenie-federacii-futbola-uchastnikov-ato-po-povodu-rezonansnogo-sobytiya-svyazannogo-s-shahterom


Що стосується матчу 17-го туру між донецьким “Олімпіком” та донецьким “Шахтарем”, то повідомляємо наступне.

Вранці 25 листопада на погоджувальній нараді обох команд, де обоговорювалися всі організаційні питання перед матчем, був присутній керівник нашої Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко, який жодних зауважень щодо благодійної акції “Мій тато – Герой!” не отримував від комадни “Шахтар”. Спеціальними футболками гравці обох команд у кількості 22 шт. і діти у кількості 25 осіб були забезпечені завчасно. Проте вже за декілька годин до початку матчу нам повідомили, що команда “Шахтар” відмовляється сама підтримувати благодійну акцію і виступає проти того, щоб команда “Олімпік” та дітки учасників АТО виходили у футболках “Мій тато – Герой!” Дослівно звучало, так:

“Якщо хтось вийде в таких футболках, то команда “Шахтар” не вийде на гру!”.

Хочемо окремо подякувати команді “Олімпік”, яка долучилася та підтримала нашу ініціативу ще в попередньому 16-му турі у матчі з ФК “Чорноморець” в Одесі і готова була продовжувати і в цьому турі, а також підтвердила свою участь у наступних турах УПЛ.

Що стосується, якихось запізнілих виправдовувань зі сторони клуба “Шахтар” та незрозуміле втручання щодо цього Федерації футболу України, яка жодного відношення до цієї благодійної акції “Мій тато – Герой!” НЕ МАЄ, в черговий раз викликає тільки негативні відчуття того, що “не так страшні московські воші, як українські гниди”, які продовжують пити кров з простого українця-патріота і принижувати гідність ГЕРОЇВ, які власними життями захищають територіальну цілісність України.

Що стосується, заяв клуба “Шахтар” та керівництва Федерації футболу України, що на кубковий матч 29 листопада вони готові вивести дітей учасників АТО, повідомляємо, що наш лист вих. № 1107/17 від 07 листопада 2017 року генеральному директору ФК “Шахтар” (Донецьк) Палкіну Сергію Анатолійовичу щодо участі у благодійній акції “Мій тато – Герой!”залишається без відповіді по сьогодні! Ніяких звернень і пропозицій до нашої Федерації футболу учасників АТО не надходило, що наштовхує на думку про чергову пусту піар-акцію “одноденку” від Федерації футболу України.

Федерація футболу учасників АТО, як засновник та організатор вже реалізованих на всеукраїнському рівні двох потужних та маштабних програм серед учасників АТО (Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО та Всеукраїнська благодійна акція на підтримку учасників бойових дій – “Мій тато – Герой!”), офіційно звертається до Федерації футболу України, як до організації, якій держава делегувала право розвивати футбол в Україні, щоб замість проведення одноденних піар-акцій, все ж таки більше зверталося уваги і надавалася реальна допомога системним програмам і акціям, які вже мають підтримку у суспільстві!

Источник:Сайт Федерации футбола участников АТО(с)
#Е5кротівЕ5
 
+2
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%